Bilebändi Leoparty

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Bilebändi Leoparty

Musiikkityyli(t)

Rock, Pop, Suomi-pop, Iskelmä, Disco, Jazz, Reggae, Rap / hip-hop, Perinteinen tanssimusiikki, Funk, Rhythm 'n' blues, Soul, Blues

Kotipaikka

Helsinki

Perustamisvuosi

2019

Hinta keikalle

2100 € ( Hinta ei sisällä matka- ja majoituskuluja )

Viisihenkinen bilebändi Leoparty kiertää Suomen ykkösluokan juhlia, mukanaan loistokkaat muusikot ja näpeissään ohjelmisto, joka koostuu tämänpäivän hiteistä ripauksella nostalgiaa. Menestyksekkään bändin luo ainutlaatuinen ja kompakti kokoonpano, josta löytyy nais- ja miessolisti sekä saksofoni!

Olipa kyseessä yritys- tai yksityistilaisuus, asiakkaan toiveet ja musiikin tyylinmukaisuus ovat prioriteettina esitystä valmistellessa.

Vuodesta 2023 lähtien meillä on myös tarjolla isompi 9hlö kokoonpano: Leoparty Showband on ydinkokoonpanomme ympärille rakennettu näyttävämpi showkokoonpano, josta löytyy saksofonistin lisäksi kokonainen torvisektio sekä perkussionisti täydentämään rytmiryhmää.

Illan hämärtyessä Leopartyn mukaansa tempaava rytmi houkuttelee juhlijat tanssimaan yöeläimen lailla. Vaarallisuuden tunnetta iltaan lisää vielä tanssilattian villitsevä saksofoni. Lisää tietoa bändistä, hinnastosta ja keikoille buukkaamisesta löydät verkkosivuiltamme, tervetuloa!

Näin helppoa on bändin buukkaaminen

1. Pyydä tarjous ja tee varaus

2. Bändi vahvistaa varauksen

3. Rock'n'roll

4. Arvostele bändi