tai rekisteröidy

Buukkaa-bandi.fi palveluna

Buukkaa-bandi.fi -palvelun tarkoitus on tehdä sopivaa bändiä etsivien ihmisten tai yritysten tehtävä mahdollisimman helpoksi. Toisaalta tarkoitus on myös tehdä bändeille keikalle pääsy nykyistä helpommaksi.

Kuka voi ilmoittaa oman bändinsä palveluun?

Kuka tahansa keikkakunnossa oleva bändi voi halutessaan ilmoittaa oman bändinsä palveluun. Oman bändin lisääminen palveluun edellyttää rekisteröitymistä ja käyttöehtojen hyväksymistä.

Kuka voi pyytää tarjousta tai buukata bändin?

Kuka tahansa yksityishenkilö, yritys tai yhdistys voi varata bändin keikalle tai pyytää tarjousta esiintymistä.

Miksi palvelu on olemassa?

Yksi palvelun ideoista on tarjota myös vähemmän keikkaileville bändeille (kellaribändeille) mahdollisuus päästä esiintymään, ilman että bändillä tarvitsee olla sopimusta ohjelmatoimiston kanssa.

Palvelu myös pyrkii tekemään bändien varaamisen ja tarjousten pyytämisen keikoista mahdollisimman helpoksi. Aikaisemmin, jos bändille olisi tarvetta esim. häissä tai yrityksen pikkujouluissa, ainoa vaihtoehto on ollut ottaa yhteyttä johonkin ohjelmatoimistoon ja pyytää tarjousta. Tämä on valitettavasti tarkoittanut myös sitä, että bändit jotka eivät ole jonkin ohjelmatoiston listoilla, jäävät tästä kisasta automaattisesti ulos.