tai rekisteröidy

Tervetuloa buukkaa-bandi.fi:n blogiin

Blogista löytyy vinkkejä niin esiintyjille kuin tilaajillekin. Kerromme mm. miten löydät parhaan bändin omaan tilaisuuteesi ja millä perusteilla esiintyjä kannatta valita. Bändeille blogista löytyy vinkkejä esimkerkiksi keikkailuun, myyntiin ja esimerkiksi laskutukseen liittyen.

Blogi jaettu aihealueittain, jotta löytäisit sinua kiinnostavat kirjoitukset helposti. Löydät aihealueet / kategoriat sivun oikeassa laidassa olevasta, valkoisella pohjalla olevasta navigoinnista.

Tuoreimmat tarinat

Hyvän keikan resepti - 2.3.2013
Miten keikka tulee kokonaisuudessaan hoitaa, jotta sekä bändille että tilaajalle jää keikasta positiivinen kokemus? Itsestään selvää on, että bändillä täytyy olla soittotaitoa ja biisit hallussa. Kuten kaikki keikkaa tekevät tietävä, keikan vetäminen on pieni osa sitä kaikkea säätöä mitä keikan toteuttamiseen liittyy. Lue koko blogi »

Sosiaalinen media bändeille - 26.1.2013
Miten bändit voivat hyödyntää Facebookia, Twitteriä tai vaikkapa YouTubea toiminnassaan? Isoimmilla bändeillä em. sosiaalisen median kanavat toimivat yleensä tiedottamisen ja fanien kanssa vuorovaikuttamisen välineinä. Useimmilla bändeillä, etenkään cover-bändeillä fanipohja ei kuitenkaan ole usein niin iso, että varsinaista tiedottamista ja uutisointia tarvitaan. Vai tarvitaanko sittenkin? Onko bändillä kuin bändillä syytä olla Facebook-sivu tai muutama kappale Twitterissä? Lue koko blogi »

Keikkojen laskutus - 25.1.2013
Useilla keikkalevilla bändeillä ei ole omaa yritystä, joiden kautta voisi hoitaa keikkojen laskuttamiseen. Laskujen lähettämiseen ja keikkaliksan saamiseksi on myös muita vaihtoehtoja, kuin oman firma. Oman firman pyörittäminen vaatii aina jonkin verran omaa tai bändin jäsenten panosta ja pienemmällä keikkamäärällä, oma firma saattaa olla liian järeä ratkaisu. Toisaalta omasta firmasta saattaa myös olla muutakin hyötyä, kuin pelkkä laskutus ja palkanmaksumahdollisuus. Lue koko blogi »

Lisää keikkaa - 22.1.2013
Miksi toisille bändeille pukkaa keikkaa joka viikonloppu ja omalla bändilläsi keikkakalenteri ammottaa tyhjyyttään? Tai miksi toisten bändien keikkaliksa on 5000 € ja oman bändisi keikkapalkkioon saa olla tyytyväinen, jos päästään edes lähelle tonnia? Lue koko blogi »

Hääbändin valinta - 21.1.2013
Häät tulossa ja hääbändistä ei ole vielä tietoa? Mistä sen oikeanlaisen ja juuri omiin häihin sopivan hääbändin löytää? Tässä muutama käytännön vinkkin, mitä kannattaa miettiä ennen bändin hankkimista. Lue koko blogi »