Miksi liittyä buukkaa-bandi.fi -palveluun?

Miksi lisätä oma bändi buukkaa-bandi.fi -palveluun

Buukkaa-bandi.fi vaatii rekisteröitymisen, jotta voit lisätä oman tai omat bändisi palveluun ja tilaajien saataville. Rekisteröityminen ei ole tarpeellista esiintyjien / bändien tilaajille. Toisin sanottuna, vain bändien ja esiintyjien täytyy rekisteröityä palveluun.

Mitä hyötyä rekisteröitymisestä ja palveluun liittymisestä on?

Buukkaa-bandi.fi -sivusto pyrkii tekemään keikkojen myynnistä mahdollisimman yksinkertaista ja edullista. Alta löydät pääpointit, miksi palveluun rekisteröityminen ja esiintyjäprofiilin perustaminen saattaisi sopia juuri sinulle ja bändillesi.

Ei piilokuluja - maksat vain jos saat keikan ja se toteutuu

Rekisteröityminen ja esiintyjäprofiilin perustaminen on maksutonta. Palvelun käytöstä ei myöskään veloiteta kuukausimaksuja tai vastaavia juoksevia maksuja. Maksat valityspalkkion (99€) ainoastaan keikoista, jotka ovat tulleet buukkaa-bandi.fi -palvelun kautta ja ovat toteutuneet. Mikäli siis keikkasi peruntuu syystä tai toisesta, emme veloita ko. keikasta välityspalkkiota.

Ei renkaanpotkijoita

Koska esiintyjien hinnat ovat selkeästi näkyvissä jo hakutuloksissa, turhien tarjouspyyntöjen määrä on pieni. Mikäli tilaaja on etsimässä selkeästi edullisempaa esiintyjää kuin edustamasi bändi, hän ei todennäköisesti lähetä tarjouspyyntöä ja näin säästyy turhaa työtä molemmilta osapuolilta.

Helppo käyttää ja pysyä ajan tasalla

Palvelu on rakennettu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja suoraviivaiseksi sekä tilaajille että esiintyjille. Saat tiedon uusista tarjouspyynnöistä ja buukkauksista sähköpostiisi. Sähköpostista löytyy myös linkki tarjouksen tekemiseen tai buukkauksen vahvistamiseen.

Saat ilmaista näkyvyyttä verkossa

Buukkaa-bandi.fi -mainostaa palveluaan näkyvästi verkossa. Samalla saat myös omalle bändillesi ilmaista mainosta, mikäli bändisi tai esiintyjäprofiilisi löytyy palvelusta.

Kenen kannattaa rekisteröityä

Mikäli sinulla on keikkakunnossa oleva bändi, joka haluaa keikkailla mm. yritysjuhlissa, häissä, syntymäpäivillä ja muissa vastaavissa tapahtumissa, sinun kannattaa rekisteröityä palveluun. Muita esimerkkejä palvelun käyttäjistä ovat kuorot, duot, trubaduurit ja DJ:t. Mikäli esität musiikkia joko livenä tai nauhalta, sinun kannattaa todennäköisesti rekisteröityä. Muistathan, että mikäli et saa palvelun kautta keikkaa, et myöskään maksa palvelun käytöstä mitään.

Rekisteröidy tästä»

Tiesitkö, että bändin buukkaaminen on nykyään yhtä helppoa kuin pitsan tilaaminen?

Varaamalla bändin ajoissa varmistat, että saat juuri sinun tapahtumaasi sopivan bändin. Etsi tilaisuuteesi sopiva bändi ja buukkaa bändi saman tien!