Helle

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Helle

Musiikkityyli(t)

Rock, Pop, Suomi-pop, Iskelmä, Disco, Jazz, Reggae, Rap / hip-hop, Perinteinen tanssimusiikki, Folk, Rautalanka, Latin, Funk, Rhythm 'n' blues, Soul, Blues

Kotipaikka

Helsinki

Perustamisvuosi

2018

Hinta keikalle

1800 € ( Hinta ei sisällä matka- ja majoituskuluja )

Viisihenkinen ammattimuusikoista koostuva bilebändi Helle tuo mukanaan ilon ja lämmön, vaikka aurinko ei paistaisikaan! Helle kiertää yritys- ja yksityistilaisuuksissa tanssittamassa ja viihdyttämässä ympäri Suomen. Bändin vahvuuksia ovat tyylitaju, nuorekkuus ja monipuolisuus.

Muusikoilta luonnistuu lähes genre kuin genre, jazzista poppiin ja rockista jopa klassisiin lauluihin. Bändin ohjelmisto koostuu monipuolisesti kotimaisista sekä ulkomaisista kappaleista. Mukana on uudempia bilebiisejä, nostalgisia klassikoita sekä myös perinteistä tanssimusiikkia.

Helle tekee keikkaa erikokoisina kokoonpanoina asiakkaan toiveiden mukaan. Bändistä löytyy nais- ja miessolisti sekä tarvittaessa sellisti. Yhtyeeseen voi myös pyytää mukaan viulistin tai puhallinsoittajan.

Voit tilata bändin ohjelmanumeroksi tai vastaamaan tilaisuuden taustamusiikista. Luodaan juuri sinun tilaisuuteesi sopiva setti!

w w w . h e l l e b a n d i . f i

Näin helppoa on bändin buukkaaminen

1. Pyydä tarjous ja tee varaus

2. Bändi vahvistaa varauksen

3. Rock'n'roll

4. Arvostele bändi