Senni Rantanen (&)Band

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Senni Rantanen (&)Band

Musiikkityyli(t)

Pop, Suomi-pop, Iskelmä, Disco, Jazz, Reggae, Rap / hip-hop, Perinteinen tanssimusiikki, Folk, Etno, Latin, Funk, Rhythm 'n' blues, Soul, Blues

Kotipaikka

Helsinki

Perustamisvuosi

2015

Hinta keikalle

1500 € ( Hinta ei sisällä matka- ja majoituskuluja )

Olen Senni, laulaja/muusikko ja tämän hetkinen musiikin korkeakouluopiskelija Helsingistä. Olen keikkaillut ja toiminut koko elämäni musiikin parissa, ja esiintymislavat Tavastiasta Yhdysvaltain Suurlähetystöön on jo ehtinyt tulla tutuksi. Minua voi kuulla myös mm. Pyhimyksen Tapa Poika -levyn avausraidalla, Kikattavan Kakkiaisen Ai jai jai -biisillä sekä lastenmusiikkiyhtye Neiti Seitsenpilkkuisen levyllä solistina.

Tilauskeikoilla kokoonpanoni vaihtelee toiveesi mukaan yhden hengen pianolaulu -esityksestä tai kitaralaulu -duosta (esim vihkitilaisuus, ristiäiset jne) bilebändiin tai esimerkiksi tunnelmalliseen jazz-trioon.
Muusikot keikoillani ovat rautaisia ammattilaisia ja esiintyvätkin ympäri Suomea mm. Tunnettujen artistien riveissä. Riippuen tilaisuudestasi ja toiveistasi, räätälöimme siihen varmasti täydellisen ohjelman ja kokoonpanon. Toivottavasti nähdään musiikin merkeissä!
Hintahaarukka n. 350 - 1700 €.

Näin helppoa on bändin buukkaaminen

1. Pyydä tarjous ja tee varaus

2. Bändi vahvistaa varauksen

3. Rock'n'roll

4. Arvostele bändi