Tietosuojaselosta (GDPR)

Tietosuojaseloste (GDPR)

Yleistä

Näitä tietosuojakäytäntöjä sovelletaan Band Bookers Oy:n verkkopalveluihin, mukaan lukien buukkaa-bandi.fi- sivusto (jäljempänä Verkkopalvelu).

Terminologia

Artistiprofiili

Bändi, muusikko tai muu esiintyvä taho, joka on listautuneena Verkkopalvelussa.

Artisti

Verkkopalveluun rekisteröitynyt käyttäjä, joka luo Artistiprofiilin tai edustaa Artistiprofiilia (esim. rekisteröitynyt käyttäjä, jolla oikeus Artistiprofiiliin)

Tilaaja

Verkkopalvelun käyttäjä, joka tekee Artistille tarjouspynnön tai ottaa muulla tavoin yhteyttä Artistiin tai Verkkopalvelun ylläpitoon (esim. asiakaspalveluun)

Tarjous

Kattaa tarjouspyynnön, suoran buukkauksen sekä tarjouksen

Käyttäjä

Artisti tai Tilaaja

Henkilötietojen käsittely ja säilytysaika

Verkkopalvelussa kerätään välttämättömät henkilötiedot Verkkopalvelun toiminnan ja vaivattoman kommunikoinnin toteutumiseksi.

Henkilötietoja säilytetään vähintään seitsemän (7) vuoden ajan viimeisimmästä Tarjouksesta tai yhteydenotosta.

Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Mikäli Käyttäjä havaitsee, että rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, Käyttäjä voi esittää rekisteriselosteen kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

Käyttäjällä on oikeus tulla unohdetuksi vain siinä tapauksessa, jos Verkkopalvelulla ei ole lainmukaista (esim. kirjanpidollista) velvollisuutta säilyttää Käyttäjän henkilötietoja.

Tarkastusoikeutta ja unohdetuksi tulemista koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa rekisteriselosteen kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen.

Tiesitkö, että bändin buukkaaminen on nykyään yhtä helppoa kuin pitsan tilaaminen?

Varaamalla bändin ajoissa varmistat, että saat juuri sinun tapahtumaasi sopivan bändin. Etsi tilaisuuteesi sopiva bändi ja buukkaa bändi saman tien!