Bilebändi Boogie

     

buukkaa-bandi.fi

Musiikkityyli(t)

Rock, Pop, Suomi-pop, Iskelmä, Disco, Reggae, Rap / hip-hop, Perinteinen tanssimusiikki, Rautalanka, Latin, Rhythm 'n' blues, Soul

Kotipaikka

Helsinki

Perustamisvuosi

2019

Hinta keikalle

1200 € ( Hinta ei sisällä matka- ja majoituskuluja )

Bilebändi Boogie on freesi ja moderni viisihenkinen suomen- ja englanninkielisiä hittibiisejä esittävä bilebändi Uudeltamaalta. Mikäli etsit juhliisi tai tapahtumaasi energistä ja osaavaa bändiä, joka imaisee tanssilattian täyteen ja saa bileet pystyyn, niin nyt kannattaa olla tarkkana!

Meillä on monipuolinen ohjelmisto ja Ideanamme on soittaa vain niitä biisejä, jotka sinä tunnistat heti ensimmäisistä tahdeista alkaen. Jäsenistöllämme on takana satoja keikkoja erilaisista kokoonpanoista ja meiltä saat juhliisi takuuvarmat bileet!

Tyypillisiä keikkojamme ovat baari- ja klubikeikat, yritysjuhlat, pikkujoulut, häät, synttärit. Meidät voi tilata minne päin Suomea tahansa.

Tällä hetkellä buukkaamme ensi kesälle 2023 keikkoja, mutta voit tiedustella myös muista mahdollisista ajankohdista! Meidän nettisivuilta voit tutustua tarkemmin ohjelmistoon ja mikäli haluat tiedustella vapaata päivää, laita pikaviestiä niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Kuvat ja galleriat

Bilebändi Boogie ei ole lisännyt vielä yhtään kuvaa

Keikkakalenteri

Tulevat (0 keikkaa)

  • ei vahvistettuja tulevia keikkoja

Vedetyt (0 keikkaa)

  • ei soitettuja keikkoja

Bilebändi Boogie - Keikoilla esitettäviä kappaleita