tai rekisteröidy

Soini Särkilahti & Mansen matkaoppaat

Kaipaan sua Tampereelle

Oletushinta / lähtöhinta keikalle: 350.00 €

( hinta ei sisällä matka- ja majoituskuluja )

Bio: Soini Särkilahti & Mansen matkaoppaat on tamperelainen kantri- ja folkpohjaista musiikkia soittava yhtye. Bändi esittää Soini Särkilahden säveltämiä ja sanoittamia kappaleita ja on julkaissut keväällä 2014 Tampere -nimisen levyn. Yhtye valmistelee parhaillaan uusia kappaleita julkaistavaksi ja tällä kertaa laulujen aihepiiri ei rajoitu pelkästään bändin kotikaupungin elämänmenoon.

Bändin perustaminen juontaa juurensa Tampereella muutama vuosi sitten järjestettyihin kantrijameihin. Soini Särkilahti kirjoitti jokaiseen jami-iltaan uuden laulun ja päätti myöhemmin tehdä lauluista levyn. Tampere-levy julkaistiin Soini Särkilahden nimellä, mutta keikkoja varten bändille otettiin käyttöön levyn teeman mukainen Mansen matkaoppaat –nimi.

Soini Särkilahti & Mansen matkaoppaat keikkailee nykyään enimmäkseen triona, jossa soittavat Soini Särkilahti (laulu, kitara), Teija Lehto (viulu, taustalaulu) ja Veijo Airaksinen (huuliharppu). Tarvittaessa keikoille lähtee myös rytmiryhmä.

Musiikkityyli(t)

Rock, Pop, Folk, Blues

Seuraava keikka

Ei määritelty

Kotipaikka

Tampere

Perustamisvuosi

2014

Keikkakalenteri

  • ei vahvistettuja tulevia keikkoja

  • 6.5.2017, Tampere, Bar Aikalisä

  • 1.4.2017, Tampere, Pub Armo

  • 21.1.2017, Tampere, Huurupiilo

  • 14.1.2017, Tampere, Katubaari Axu


     
Soini Särkilahti & Mansen matkaoppaat

Biisilista

Soini Särkilahti & Mansen matkaoppaat bändi ei ole vielä ehtinyt määritellä keikoilla soitettavia biisejä buukkaa-bandi.fi:hin